Google Website Translator Gadget

miercuri, 2 februarie 2011

STIRI:

Home
STIRI: The Oliver Wyman General Management Consulting division focused on Manufacturing, Transportation and Energy is hiring Associate level consultants in Paris. Please apply now if you are interested and are perfectly fluent in French and English.
Bine aţi venit la Oliver Wyman Sistemul de recrutare. Suntem una dintre lumi lider de consultanţă de management. De la strategie, operatiuni, si de risc management pentru transformare organizaţională şi dezvoltarea leadership, lucrăm cu companii din întreaga lume pentru a oferi o creştere susţinută valoare acţionar.
Oliver Wyman este special structurat pentru a atrage, reţine şi recompensa restante oameni. Când veniţi să lucraţi pentru noi, va fi aderarea la o firmă de creştere rapidă cu economie excepţionale. Şi indiferent de poziţia dumneavoastră, vă va fi prezentat cu la fel de oportunităţi excepţionale pentru creşterea personală şi profesională.
Puteţi aplica la unul sau ambele piese noastre carierei distinctiv; Management General Consultanta si Servicii Financiare Consultanta in management. Pentru mai multe detalii despre Oliver Wyman şi ce înseamnă pentru dumneavoastră, vă rugăm să vizitaţi www.oliverwyman.com
Dacă doriţi să se aplice la un birou canadian şi preferă să completeze cererea dumneavoastră în franceză, vă rugăm să click aici. Vă rugăm să reţineţi că cererea dumneavoastră va beneficia de acelaşi tratament, indiferent de modul în care alegeţi să se aplice.
Veţi avea nevoie să se înregistreze, completati formularul on-line şi ataşaţi scrisoarea de intentie şi CV precum şi transcriere în cazul în care este necesar. Vă rugăm să încărcaţi toate documentele în limbile engleză şi germană, atunci când specificate pentru anumite posturi vacante Centrale Europene. Odată ce v-aţi înregistrat aţi putea completa formularul de cerere la viteza ta. Pentru a vă conecta din nou, faceţi clic pe jurnalul şi introduceţi adresa dvs. de e-mail si parola.
Oliver Wyman este un Oportunităţilor Egale Angajator şi nu face discriminări pe bază de rasă, culoare, crez, origine naţională, origine, religie, vârstă, cetăţenie, sex, civilă sau statut de veteran, handicap sau handicap, orientare sexuală sau orice alt baza interzise de legea aplicabilă.
Utilizaţi meniul pentru a accesa toate secţiunile sistemului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu